суботу, листопада 7

Переломний 2016 рік: астрологи про долю України й третю хвилю “санкцій” Путіна (відео)

Керівник Кафедри астропсихології Європейського інституту міждисциплінарних досліджень та освіти (Німеччина) Олена Осипенко та редактор українського науково-популярного журналу “Астрологічний календар для України” Юрій Буянов поділилися прогнозами. 

Розв’язавши війну проти України, президент Росії Володимир Путін “пішов проти своєї місії”. Про це в ході прес-конференції в Обозревателе розповіла астролог Олена Осипенко, відзначають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.


Як пояснила астролог, Володимир Путін народжений під знаком Терези. “Терези – це миротворці”. Таким чином, розв’язавши війну в Україні, “він пішов проти своєї місії”. “Щодо пана Путіна хочу сказати, що його зірка поступово заходить”, – заявила астролог. І додала: “Дуже важливо красиво зайти (йдеться про зірку – ред.) – Хоча б трохи виправити свої помилки”. За її словами, лідер Росії вже пережив дві “санкції” зверху, і сьогодні впритул підійшов до третьої. “Вона відбудеться в 25-27 листопада 2015 року”. “Листопад і грудень досить складні для нього. Але складні періоди в житті даються для того, щоб людина щось усвідомила, можливо, виправила свої помилки або вибачилася. Це найкраще. А не виказувала агресію”, – зазначила астролог.





Джерело: http://patrioty.org.ua/