вівторок, листопада 10

Україна готова застосувати проти «ДНР» дві ескадрильї бойових вертольотів

Військове керівництво терористичної «донецької народної республіки» заявило про те, що українські силовики перекинули в прифронтову територію зони АТО в Донецькій області дві ескадрильї бойових вертольотів.



А розповів сьогодні про те, що дві українські вертолітні ескадрильї готові атакувати позиції проросійських терористів в Донецькій області якийсь Басурін, що є у структурі донецьких бандитів є «заступником начальника» «міністерства оборони» «днр».

Також Басурін вказав точне місце, куди нібито прибули українські вертольоти.



«Нам стало відомо про прибуття двох ескадрилій бойових вертольотів в населений пункт Костянтинівка, про присутність танків у населеному пункті Жованка, артилерії - чотири одиниці САУ - в населеному пункті Новоселівка», - розповів сьогодні в Донецьку Басурін місцевим терористичним ЗМІ.

На питання журналістів про те, що за вертольоти, яка країна їх виготовлення і т. д., Басурін не відповів.

Нагадаємо читачам «Преси України», що у багатьох сепаратистських і терористичних групах Східної України в соціальних мережах досить активно обговорюється досить таки несподівана пропозиція керівника «донецької народної республіки» Олександра Захарченка, в якому він запропонував перейменувати місто Донецьк в Сталіно.




Джерело: http://uapress.info/uk/