четвер, листопада 26

Оце ТАк! «Віце-прем'єр» Криму готовий до розстрілу через энергоблокаду півострова

Так званий «віце-прем'єр-міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку» окупованого Криму Дмитро Полонський визнав повну поразку кримської влади у спробах налагодити энергоситуацію на півострові.



Про це повідомляє агентство «Кримінформ», новину передає «Преса України».



Під час селекторної наради в штабі з надзвичайних ситуацій Полонський заявив, що немає ніякого сенсу друкувати газети і листівки з інформацією про графіки віялових відключень електроенергії, адже вони все одно не відповідають дійсності. 

«Я смію стверджувати, і колеги зі мною погодяться, що навіть ті графіки, які на останній момент з останніми уточненнями опубліковані на сайті «Крименерго», дійсності не відповідають. І я на себе не беру відповідальності ці графіки», - сказав Полонський.

Він закликав кримських чиновників визнати своє повне безсилля в ситуації, що склалася, і готовий бути навіть розстріляним, якщо хтось доведе його неправоту. 

«Дайте чітко - коли у нас не буде світла, немає у нас такої інформації. Якщо я не правий – розстріляйте мене», - заявив Полонський.

Свою позицію так званий «міністр» аргументував тим, що статистика включень і відключень базових станцій мобільного оператора «К-Телеком» і АТС фіксованого зв'язку «Кримтелекому» видна в автоматичному режимі, тому ознайомитися з нею може кожен бажаючий, що не дає можливості спростувати його слова.



Раніше ми повідомляли: Жителі невеликого кримського селища Щолкіно у східній частині півострова три доби змушені жити без електрики. Вони щодня збиралися біля сільського клубу, щоб завдяки генератору, послухати останні російські новини.



Джерело: http://uapress.info/uk/