понеділок, листопада 9

Різке загострення в АТО: Україна готує “рішучу відсіч” терористам – генерал Кременецький

Українська сторона попросила представників місії ОБСЄ посилити патрулювання у зоні АТО. Бійці АТО готові давати рішучу відсіч терористам. 

Російсько-терористичні війська скоїли 19 провокаційних обстрілів у зоні антитерористичної операції на сході України. Про це інформує прес-центр АТО в Facebook, зазначають Патріоти України.


Так, близько 8.15 понеділка, 9 листопада, терористи п’ять разів вели вогонь по Опитному і Новгородському. “З гранатометів вели вогонь по Мар’їнці, Авдіївці, Красногорівці та Троїцькому. На артемівському напрямку двічі терористи обстріляли Майорск і Дзержинськ,” – повідомили в штабі спецоперації. Також розвідка українських військовослужбовців зафіксувала два танки, які терористи не відвели від лінії розмежування. “Один у дворі школи, а другий в лісопосадці на південно-східній околиці населеного пункту Зайцеве,” – уточнили у прес-центрі АТО.
 Крім того, українська сторона в Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) попросила представників спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні посилити патрулювання через збільшення обстрілу з боку терористів. Керівник української сторони СЦКК генерал-майор Борис Кременецький заявив, що протягом вихідних ситуація на лінії розмежування зберігала тенденцію до різкого загострення. Генерал підкреслив, що бійці АТО будуть надавати “рішучу відсіч” діям терористів.





Джерело: http://patrioty.org.ua/