неділю, листопада 8

Горлівку розривають вибухи і кулеметні черги: Мешканці в паніці

У Горлівці не припиняються бойові дії. Ввечері з’являється все більше підтверджень тому, що і сьогоднішні денні обстріли, які чули мешканці окупованої бойовиками “ДНР” території, лунали також з боку Горлівки.

 Горлівчани повідомляють, що чують вибухи і звуки роботи великокаліберного кулемета, які лунають з боку селища Озерянівка. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.


Мешканці не можуть визначити точний напрямок, звідки йдуть бойові дії, оскільки вже сильно стемніло. Однак горлівські бойовики наполягають, що обстріл ведуть бійці ЗСУ з частково зайнятого ними селища Жованка, розташованого на північ від Горлівки. “Стріляють по позиціях ополчення біля Зайцевого”, – заявив так званий “заступник командувача корпусом Міноборони ДНР” Едуард Басурін. Волонтер і український журналіст Родіон Шовкошитний розповів, що в результаті бойових дій сьогодні, 8 листопада, 42-а бригада Збройних сил України відбила у донецьких бойовиків частину території поблизу Зайцевого. Це селище територіально належить до Горлівської міської ради.





Джерело: http://patrioty.org.ua/