неділю, листопада 8

Путін готується розпочати новий «треш» на Донбасі – експерт

Через провал Путіна у Сирії ситуація на Донбасі буде загострюватись усе більше. Відповідну заяву зробив політичний експерт Денис П’ятигорець, новину повідомляє «Преса України».



«Видимих причин загострення на Донбасі дві - у Росії взагалі нічого не вийшло в Сирії. З G7 не домовилися. Територію, контрольовану Асадом не збільшили. Ще більше розлютили Саудів. Налаштували проти себе всіх радикалів Ісламу. Коли доведуть, що літак над Єгиптом був підірваний - все ще гірше в Сирії піде», - зазначив експерт.

Він додав, що не дивно після такого провалу чути усе більше новин про події на Донбасі.



П’ятигорець вважає, що другою причиною загострювати конфлікт на окупованій території України є кінець виконання Мінських домовленостей. А все тому, що Туск і США вже розповіли Путіну, що він peace-door-ball і не виконав обіцяну частину угод.

«Путін боїться санкцій нових і різних. Тому Путін буде пробувати влаштувати на Донбасі новий «треш», щоб примусити нормандську четвірку до переговорів щодо продовження строків Мінська-2 або взагалі зібратися і почати Мінськ-3», - підсумував експерт.

Нагадуємо, що не дивлячись на акції,такі як марші на честь Дня народної єдності і на підтримку влади Росії, ситуація у Росії залишається напруженою і вже через рік народ забуде і не буде прославляти Путіна.



Джерело: http://uapress.info/uk/