пʼятницю, листопада 27

Відео з турецькими ВПС стало популярним в Інтернеті (ВІДЕО)

В мережі Інтернет набирає популярності відеоролик присвячений ВПС Туреччини. Його змонтували українські активісти  з «The People's Project» та виклали на своєму однойменному каналі на YouTube.



Українські активісти з Всеукраїнського центру волонтерів «The People's Project» створили відеоролик, який прославляє ВПС Туреччини. З дня публікації відео зібрало більше 270 тисяч переглядів на каналі YouTube всього за два дні.



Нині воно продовжує набирати популярності та активно обговорюється у мережі.

Творці відео розповіли, що поява відео ніяк не пов’язана з нещодавнім знищенням турецькими ВПС російського літака Су-24, який, як відомо, порушив повітряний простір Туреччини. Тому про цю подію у відео не згадується нічого.

Варто зазначити, що відеоролик викликав не аби який ажіотаж у Туреччині. Так, його оприлюднило відоме  видання CNN Turk, а також про нього заговорив ряд турецьких ЗМІ, розмістивши його на перших сторінках.

На відео тривалістю трохи більше хвилини показано повітряні сили Туреччини в дії, навчання та виконання бойових завдань. На фоні чути сучасну обробку відомого військового маршу часів Османської імперії. Закінчується відео словами «Слава турецьким ВПС». 



Як повідомлялось нами раніше, 24 листопада турецькі винищувачі F-16 знищили російський бомбардувальник Су-24 після того, як він порушив повітряний простір країни та не відреагував на 10 попереджень, які надходили протягом 5 хвилин. Нагадаємо також, що пілоти встигли катапультувалися, проте один з них загинув.




Джерело: http://uapress.info/uk/