четвер, листопада 5

У Росії пояснили причини закриття проекту «Новоросія»

Наразі єдиною тактикою Путіна на Донбасі лишається – дестабілізація регіону та України загалом. Але разом із цим визначились, що проект «Новоросія» остаточно закрили.



Відповідну думку висловив російський фінансист і блогер Слава Рабинович, новину повідомляє «Преса України».


«Проекту «Новоросія» більше не існує. Хто б не стояв за ним - чи то Владислав Сурков (помічник Володимира Путіна), чи то інші божевільні - з цим проектом покінчено з причини його фантасмагоричності утопізму і фантастичного тупізму», - зазначив блогер.

Рабинович вважає, що наразі Путін може мати лише одну тактику на сході України – швидше дестабілізувати весь регіон та Україну і має на меті зашкодити Україні: відновити економіку, прагнути у ЄС та вступити у НАТО.

«Донбас вже сьогодні - це Сомалі. А мати Сомалі у складі України - дуже погано для України і дуже добре для Путіна і його ОЗУ», - підсумував блогер.

Нагадуємо, що російський опозиціонер Гаррі Каспаров вважає, що президент Росії Володимир Путін не зможе реалізувати проект «Новоросія», який передбачає захоплення півдня і сходу України. І у зв'язку із цим Путін почав нову війну, зокрема, в Сирії.



Джерело: http://uapress.info/uk/