четвер, листопада 26

Кремлівський пропагандист Соловйов запропонував вбити Турчинова і Геращенко (ВІДЕО)

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов в ефірі одного з своїх шоу заявив, що українських політиків Олександра Турчинова і Антона Геращенка необхідно вбити льодорубом.



Так відомий українофоб і пропагандист заявив, що секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, а також народний депутат України Антон Геращенко, нібито пораділи тому, що турецькі ВПС збили російський бомбардувальник, новину передає "Преса України".



Зокрема Соловйов навів слова Турчинова про те, що Україна також буде збивати російські військові літаки, які незаконно будуть перетинати кордон, мабуть пропагандист вважає, що російські бомбардувальники мають право безкарно літати в небі України.

"Турчинов сказав, що вони [українці] повинні збивати російські літаки, як їх збиває Туреччина. А радісний Геращенко заявив, що турецько-бандерівські війська завдали нищівного удару по хваленной путінської авіації", - перекрутив слова українських політиків кремлівський пропагандист.

Після цих слів він запитав: "Де льодоруби?".



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що українські військові будуть збивати російські літаки, якщо вони незаконно вторгнуться в повітряний простір України.





Джерело: http://uapress.info/uk/