вівторок, листопада 24

Авіаносний крейсер "Москва" рухається в бік Анталії: Генштаб Росії обіцяє знищувати всіх, хто стрілятиме по військах Путіна


Крейсер, оснащений системою ППО Форт, займе район в прибережній частині Латакії. Генеральний штаб Росії опрацьовує додаткові заходи щодо забезпечення безпеки російської авіаційної бази в Сирії у зв'язку зі знищенням російського військового літака Су-24 на сирійсько-турецькому кордоні.

 Про це заявив начальник Головного оперативного управління Генштабу Збройних сил Росії Сергій Рудськой, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Перше: всі дії ударної авіації будуть здійснюватися тільки під прикриттям літаків-винищувачів.


Друге: будуть прийняті заходи щодо посилення протиповітряної оборони. З цією метою крейсер Москва, оснащений системою ППО Форт, аналогічної С-300, займе район в прибережній частині Латакії. Попереджаємо, що всі цілі, які представляють для нас потенційну небезпеку, будуть знищуватися. Третє: контакти з Туреччиною по військовій лінії будуть припинені", - сказав Рудськой. Відзначимо, що відстань від сирійської Латакії до турецької Анталії приблизно така сама, як від Ялти до Сочі.




Джерело: http://patrioty.org.ua/