суботу, листопада 7

Вільна сирійська армія готується зустрічати росіян (відео)

Зараз сирійські повстанці контролюють приблизно 30% території країни. Вільна сирійська армія. Фото: скрін відео У мережі з’явилося відео з навчань “Вільної сирійської армії”, яка воює проти диктаторських режимів Асада і Путіна на території Сирії. 

Представники сирійського ополчення зняли унікальне відео тренувань, щоб показати всю свою міць, передають Патріоти України з посиланням на Диалог. На сьогоднішній день “Вільна сирійська армія” активно воює проти військ Башара Асада, “Хезболли”, іранських військ і найманців з Росії.


Чacть бoeвикoв, cудя пo вceму, peшилa "вoeвaть дo пoбeднoгo кoнцa"...(нaблюдaeтcя кaкoe-тo хaoтичecкoe пepeмeщeниe их paзpoзнeнных гpупп кaк c opужиeм, тaк и бeз... к пepeдoвoй, и в тылу, в тoм чиcлe нa тpaнcпopтe и бoeвoй тeхникe). 

Наразі сирійські повстанці контролюють близько 30% території Сирії. Як повідомлялося, кількість російських військ в Сирії сягнула 4 тисячі осіб. На початок операції в Сирії кількість військ РФ становила 2000 осіб. Армія РФ вже зазнала втрат у сирійській кампанії.





Джерело: http://patrioty.org.ua/