середу, листопада 25

У Раді з'явилося нове об'єднання депутатів

 народних депутатів від фракції "Блок Петра Порошекно" вирішили створити внутрішньофракційну групу. Про це у себе в блозі повідомив народний депутат Мустафа Найєм, новину передає "Преса України".



Він написав, що в нову Антикорупційну платформу вступили 15 народних обранців. Основною задачею політичного об'єднання буде боротьба з корупційними діями всередині парламенту, а також контроль за діями влади. Найєм написав, що всі, хто увійшли в групу погодилися узгоджувати між собою всі кадрові призначення і питання по порядку денному у Верховній Раді. "Тимчасовими координаторами депутатського об'єднання були обрані Віктор Чумак та Мустафа Найем", - написав депутат і додав, що серед інших в об'єднання увійшли наступні парламентарі: Віктор Чумак, Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Єгор Фірсов, Наталія Новак.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на депутата від фракції "Блок Петра Порошенко" Сергія Лещенка почали готувати серію інформаційних атак. Джерело:http://uapress.info/uk/news/show/106595