понеділок, листопада 9

З'явився запис телефонної розмови між Коломойським і Януковичем (ВІДЕО)

В Інтернеті на каналі YouTube опублікували запис телефонної розмови нібито між екс-президентом України Віктором Януковичем і майбутнім губернатором Дніпропетровської області Ігорем Коломойським. Розмова відбулася під час Євромайдану.



Запис телефонної розмови опублікували активісти Євромайдану. Судячи з голосів, вони належать Коломойському і Януковичу, проте достовірність розмови може оцінити тільки спеціальна експертиза.

У розмові Янукович нібито подзвонив Коломойському для того, щоб повідомити про нового куратора, який відповідатиме за співпрацю зі ЗМІ. Якщо вірити запису, це був Андрій Клюєв. Янукович просив Коломойського узгоджувати свої дії як власника каналу «1 + 1» з ним.



«Це все корисно.. Трохи світло проливає на деякі речі... Я думаю, що ми вийдемо з цієї ситуації гідно і сильнішими, так що все буде нормально», - прозвучали такі слова від імені Януковича.

Як повідомляють українські ЗМІ. Розмова відбулася під час подій Євромайдану. Незабаром після цього Коломойського стали називати рятівником Дніпропетровська. 

Нагадаємо, у одіозного олігарха Ігоря Коломойського повідомили, що чутки про продаж футбольного клубу «Дніпро» не відповідають дійсності.





Джерело: http://uapress.info/uk/