суботу, листопада 7

Генштаб ЗСУ відреагував на інформацію про обстріл Донецька із «Градів»

Представник Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов відреагував на звинувачення з боку бойовиків самопроголошеної «Донецької народної республіки» про те, що бійці АТО обстріляли центр окупованого Донецька з «Градів».



Про це Селезньов розповів українському виданню. Новину передає «Преса України».



“Законопроект о том, что для осужденных день в СИЗО засчитывается за два дня в колонии. Сейчас они идут по равному курсу. Это и не гуманно и не справедливо. Месяцы в четырех сырых стенах изолятора без воздуха даются гораздо тяжелее, чем даже строгий режим зоны. В царские времена отбытое до приговора вовсе не засчитывали в срок. В СССР засчитывали, но день за день”, – сказал он.

За його словами, українські військовослужбовці дотримуються режиму припинення вогню, а щодо обстрілів – бойовики «ДНР» могли самі обстріляти житлові квартали Донецька. Представник Генштабу нагадав, що терористи вже обстрілювали окуповані міста для того, аби звинуватити ЗСУ та створити потрібну для РФ картинку, яку потім транслюватимуть російські ЗМІ.

«Це маячня. Сили АТО дотримуються режиму припинення вогню, до того ж, відповідно до Мінських угод, ми відвели нашу важку артилерію і, зокрема, «Гради»»,- сказав Селезньов.

Нагадаємо, голова «адміністрації» Куйбишевського району так званої «ДНР» Іван Приходько заявив, що українські військові обстріляли центр Донецька з реактивних систем «Град».



Джерело: http://uapress.info/uk/