середу, листопада 25

"Конец света": У Криму влаштували самосуд над торговцем дефіцитних свічок


Один з чоловіків продавав свічки за 75 рублів за штуку. В Алушті місцеві жителі напали на продавця свічок, повідомляють Новости Крыма. Інцидент стався ввечері біля несанкціонованого ринку навпроти автовокзалу Алушти, повідомляють Патріоти України.




Один з чоловіків продавав свічки за 75 рублів за штуку. Багато людей, дізнавшись ціну, обурювалися, а двоє перехожих на підпитку заламали руки торговцю, а тюк зі свічками розсипали, запропонувавши людям брати, кому скільки треба. Багато хто так і зробив.



В Алушті повністю була відсутня електроенергія дві доби з моменту відключення Криму. І тільки на третій день стали три рази по годині підключати житлові квартали. Водночас ватажок окупантів Сергій Аксьонов заявив, що на спекулянтів, які завищують ціни на паливо і продукти будуть заводити кримінальні справи.

Нагадаємо, з 20 вересня розпочалася безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, який прямує у Крим з продуктами і товарами. У ніч проти 22 листопада Херсонській області були підірвані опори ЛЕП, що постачають електрику в Крим. Зараз постачання електроенергії на півострів повністю припинено.




Джерело: http://patrioty.org.ua/