середу, грудня 16

Партизанам на замітку: Окупанти збирають ватажків терористів у Луганськ на нараду

Предметом зібрання мають стати питання мобілізації, оскільки терористам не вистачає "армійських резервів" для продовження війни на Донбасі.



Російське окупаційне командування запланувало проведення наступного тижня наради з питань мобілізації місцевого населення Донбасу в терористичні банди.


Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України, передають Патріоти України.

За даними української військової розвідки, командування російських окупаційних військ планує провести на тимчасово окупованих територіях мобілізаційні заходи "для доукомплектування підрозділів 1 і 2 АК і створення мобілізаційних резервів".

"У рамках зазначених заходів 24 грудня ц.р. в Луганську заплановано проведення наради представників "органів влади та військових комісаріатів" з питань мобілізаційної підготовки", - уточнили в ГУР.

Як повідомлялося раніше, ватажок терористичного "РНБО ДНР" Олександр Ходаковський скаржився на брак на окупованому Донбасі людського ресурсу для поповнення терористичних банд. Він також закликав молодь відмовитися від дозвілля і згуртуватися навколо терористів, пригрозивши молодим людям, не бажаючим підтримувати бойовиків, відправкою на риття окопів.



Ходаковський також анонсував загальну мобілізацію "зрілих дебілів, які не можуть себе застосувати в цій обстановці".

Джерело: http://patrioty.org.ua/