середу, грудня 16

Снайпери бойовиків обстріляли українських військових у Артемівську: є загиблі (ФОТО)

Вчора, 15 грудня, у Артемівську загинув український військовий Артем Носенко. Його застрелили снайпери одного із терористичних угрупувань так званої «ДНР». Про це повідомили волонтери. 



Волонтер Оксана Трапезун повідомила цю новину у соціальній мережі.  



«Вчора, 15 грудня, під час виконання бойового завдання загинув 24-річний кременчужанин Носенко Артем. Розвідгрупа потрапила під снайперський обстріл в районі Артемівська», - написала жінка.

Артем Носенко був старшим солдатом, розвідником 131-го окремого розвідувального батальйону. За повідомленнями волонтера, молодий чоловік був єдиною дитиною в сім'ї, з дитинства займався боксом. 2009 року вступив до Кременчуцького національного університету, де 2014 року отримав диплом бакалавра за спеціальністю «системна інженерія». Спочатку був у батальйоні ПСМОП «Полтава», 13 лютого 2015 року через Маріупольський військкомат підписав контракт на військову службу в ЗСУ.

Нагадаємо, за вечір й ніч з 15 на 16 грудня українські військові у зоні АТО зафіксували 20 випадків порушення режиму тиші з боку незаконних збройних формувань. Обстріли носили провокативний характер і були зосереджені переважно на Донецькому напрямку.


Таку інформацію зранку, 16 грудня, повідомили у прес-центрі АТО.



Джерело: http://uapress.info/uk/