середу, грудня 16

Серед російських найманців на Донбасі «катастрофічна ситуація» - бойовик

Один із бойовиків Ігор Іванов, який очолює угрупування «співдружності ветеранів ополчення Донбасу» розповів про «катастрофічну ситуацію» серед російських найманців на сході України.



Про це повідомив журналіст Денис Попович у статті для українського видання. Новину передає «Преса України».



За словами терориста, ситуація на передовій у так званому війську «ДНР» і «ЛНР» - катастрофічна. Бойовики повністю забезпечені озброєнням, однак з бойовим духом у кремлівських найманців «дуже погано».

«Склад «ополчення» став гірше. Якщо раніше туди йшли ідейні хлопці, то зараз туди йдуть за довгим рублем ...»,- цитує слова терориста Попович.

Іванов розповів, що іти воювати проти українських військових – це єдиний шанс для жителів окупованих територій прогодувати свої сім’ї. Адже за час російської окупації на певних територіях Донбасу була знищена інфраструктура, тому людям просто ніде працювати. 

«Їх не можна засуджувати, але це далеко не той контингент, який своїми тілами буде перекривати дорогу танкам»,- сказав бойовик.

Нагадаємо,  бойовики влаштували полігон на одній з ділянок вільної частини Донбасу, розповідають у штабі АТО.


Щодня проросійські найманці «ДНР» атакують позиції українських військових з окупованої ними Старомихайлівки в напрямку Красногорівки, Зоряного та Гірника. Обстріли свідчать про підготовку бойовиків до оборони на цьому напрямку. 

Джерело: http://uapress.info/uk/