середу, грудня 16

Стиптизерша Пятерікова публічно звинуватила Плотницького у вбивстві Дрьомова (ВІДЕО)

Колишня танцівниця стриптизу, а нині «лідер» сепаратистського громадського руху «Луганська гвардія» Анастасія П'ятерікова прямо звинуватила так званого «голову ЛНР» Ігоря Плотницького у вбивстві казачого отамана зі Стаханова Павла Дрьомова. 



Про це вона сказала в записаному пропагандистами відеозверненні, новину передає «Преса України».



За словами П'ятерикової, ліквідація Дрьомова була замовною справою і вона стала черговим вбивством в цілій серії подібних акцій проти польових командирів бойовиків, які виконали люди Плотницького протягом останнього року. 

«Я вважаю, що це серійне вбивство. Точно так само були вбиті Бєднов, Мозговий, Малиш - мер Первомайська. І якщо перше вбивство - з Бєдновим взяла на себе «прокуратура ЛНР», то інші вбивства Плотницький обіцяв взяти «на контроль», і досі немає жодних результатів! Їх ЗМІ вже звинуватили у вбивстві українську сторону — я в це ніколи не повірю!» – сказала П'ятерікова.

Також вона пояснила, що в її руки потрапив внутрішній документ від організації «Мир Луганщині» під назвою «Інформація про осіб, здатних негативно вплинути на результат кандидата від «ОД «Мир Луганщині» на місцевих виборах – 2016». У цьому документі серед «неблагонадійних осіб якраз значилося не тільки прізвище Дрьомова, але також і її власне. 

«Це не вигадка українських журналістів, це реальний документ!», - підкреслила вона.

За словами сепаратистки, оприлюднивши в ЗМІ цей документ, вона перебувала в повній впевненості, що інформація, яка спливла, захистить Дрьомова. Однак її надії не виправдалися. 

Щодо своєї ліквідації П'ятерікова заявила, що нічого не боїться, бо впевнена, що з нею не будуть розправлятися «виключно силовим шляхом», адже за нею все ж не стоять «хлопці зі зброєю і немає бронетранспортерів». Розуміючи, що вона є найбільш вірогідною наступною жертвою, все ж запевняє «однодумців», що «страху не відчуває», але буде боротися з Плотницьким в політичному полі. В даний час, зі слів П'ятерікової, офіційні структури «ЛНР» вже приступили до реалізації боротьби з нею, почавши блокувати її в соцмережах, створюючи всілякі сайти-клони і всіляко заважаючи її пропаганді «руського миру».





Раніше ми повідомляли: Журналіст Юрій Бутусов, який у травні говорив про вбивство командира шостого окремого мотострілецького казачого полку Павла Дрьомова на призвісько «Батя» заявив, що наступним у так званій «ЛНР» ліквідують командира Олексія Павлова на прізвисько «Лісовик».


Джерело: http://uapress.info/uk/