пʼятницю, березня 25

Бойовики активно обстрілювали Донецький напрямок


Сьогодні, 25 березня, російсько-терористичні війська активно обстрілювали сили АТО на Донецькому та Маріупольському напрямках. Терористи вели вогонь із гранатометів, мінометів та стрілецької зброї, а біля Мар’янки прицільно «працювали» ворожі снайпери.


Сообщает: http://uapress.info/uk/

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. Новину передає «Преса України».

Незаконні збройні формування протягом дня 16 разів відкривали вогонь по українським позиціям, що на два обстріли менше у порівнянні із вчорашнім днем. Найгарячіше було на Донецькому напрямку, де сили АТО були обстріляні біля Авдіївки, Опитного, Пісків, Луганського та Троїцького. Терористи вели вогонь із озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї. 

«Зусилля проросійських найманців виявилися марними, сили АТО в черговий раз доказали, що надійно утримують свої позиції. При цьому українським військовим довелось двічі відкривати вогонь у відповідь зі стрілецької зброї», – йдеться в повідомленні штабу АТО.

Напруженою була ситуація на Маріупольському напрямку. Бойовики поблизу Мар’їнки вели вогонь по опорним пунктам українських військових із гранатометів, а також протягом дня прицільно «працювали» ворожі снайпери.

На Луганському напрямку був дотриманий режим тиші. Сили АТО продовжують укріплювати свої позиції та проводять заходи з розмінування підконтрольних їм територій і діяльність щодо виявлення та знешкодження диверсійно-розвідувальних груп терористів.

Нагадаємо, незаконні збройні формування значно активізували обстріли на Маріупольському напрямку. При цьому неодноразово застосували БМП. Українські військові відповіли на це знищенням вантажівки бойовиків.