суботу, березня 26

Біля Авдіївки бойовики гатили з мінометів, працювали снайпери


Найгарячішою точкою зони АТО минулої доби залишався район Авдіївки. Тут бойовики настільки інтенсивно обстрілювали сили АТО із застосуванням мінометів і снайперської зброї, що ЗСУ змушені були відбиватися.
Сообщает: http://uapress.info/uk/
Новину повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Преса України».

«Найгарячіше було в районі Авдіївки. Тут загарбники вісім разів поспіль піддавали обстрілам позиції українських воїнів з мінометів 120 калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, ускладнюючи ситуацію «роботою» снайперів. З метою утримання своїх позицій сили АТО, на даній ділянці, 6 разів відкривали вогонь у відповідь», - розповіли у штабі.

Населені пункті Луганське, Піски, Новгородське, Ленінське, Зайцеве, Майорськ, Опитне (Донецький напрямок) опинилися під вогнем російсько-терористичних сил. 6 разів вони порушували режим тиші на Маріупольському напрямку. Так, під Мар’їнкою, Красногорівкою та Водяним відкривали вогонь із стрілецької зброї та гранатометів.

Загалом за останні 24 години 25 – 26 березня зафіксовано 39 обстрілів з боку незаконних збройних формувань, при яких вони застосовували 120-мм та 82-мм міномети, БМП та іншу зброю. 

Нагадаємо, у промисловій зоні у районі Авдіївки Донецької області, де проходять активні бойові дії, загинув боєць 81-ї окремої аеромобільної бригади.