пʼятницю, травня 20

ЗСУ ЗНИЩИЛИ ДВОХ СНАЙПЕРІВ-БОЙОВИКІВ І ВИЛУЧИЛИ У НИХ «ДИВНІ» ЛІКИ – БОЄЦЬ

Українські бійці заявили, що помстилися снайперам «ополченців ЛНР» за вбивство своїх товаришів напередодні. За наводкою від розвідки вони розстріляли будівлю, звідки по них працювали два снайпера противника.
Обшукавши тіла, документів не знайшли, проте натрапили на ліки, яких раніше не бачили. Сообщает http://intermarium.com.ua/

Новину повідомив боєць ЗСУ Ігор Грег.

Грег повідомив, що основну частину втрат ЗСУ в Луганській області несуть через снайперів бойовиків. Тому його група отримала вузьконаправлене завдання на їх ліквідацію.

«Розвідка доповіла звідки б’є….. зайняли 3 позиції… 3 «батога» по парі Укро-Американців до кожної, і як тільки дирівська мразь засвітилася, вдарили з трьох сторін, 50м калібром лупили так, що стіни будинку, де вони засіли, кришилися, як печиво…….. там живого місця немає….. з особливим завзяттям знищили… за хлопців, які загинули вчора», – розповів Грег.

За його словами, після стрілянини українські бійці обшукали будівлю і знайшли там два тіла, одне з яких за ознаками було жіночим. Однак особи загиблих снайперів їм встановити не вдалося, документів при них не знайшли.

«У снайперки був повний рюкзак медикаментів всі дуже дивні, забрали, передамо кому треба, один препарат дуже дивний, не характерний для військових», – поділився деталлю Грег. .