понеділок, травня 2

На Великдень ЗСУ біля Гранітного обстріляли із зенітних установок


На Великдень ЗСУ біля Гранітного обстріляли із зенітних установок. Путин сделал серьезное предупреждение Америке и всему Западу

Доход для сайтов
У штабі прес-центру АТО звітують про відносну тишу на Донбасі, однак випадки порушення режиму тиші все ж були. Непереливки було силовикам, які захищають підступи до Гранітного. Важкою була минула доба, 1 травня, для українських бійців в Широкиному.

Новину передає «Преса України».

У штабі силової операції на Донбасі кажуть, що ЗСУ надійно тримають оборону на всіх рубежах. Минула доба, 1 травня, День Світлого Христового Воскресіння на війна про йшла більш-менш стабільно. Однак, вже під вечір бойовики почали прицільні обстрілювати силовиків під Гранітним. В хід пішли гранатомети та зенітні установки. 

«Декілька хаотичних пострілів з боку тимчасово окупованих територій пролунали вчора з околиць Донецька та в районі Широкиного. Однак вчора пізно ввечері бандити двічі прицільно били по позиціях українських підрозділів біля Гранітного з підствольних гранатометів та зенітних установок», - повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

Загалом на Пасху у зоні АТО було зафіксовано 6 епізодів використання бойовиками зброї, більшість з яких – неприцільні обстріли. 

На Луганщині вчора було зафіксовано прольот ворожого розвідувального БПЛА.