пʼятницю, травня 20

За ребят, погибших вчера": Український боєць розповів, як з побратимами знищив снайперів терористів



Українські бійці заявили, що помстилися снайперам "ополченців ЛНР" за вбивство своїх товаришів напередодні. За наводкою від розвідки вони розстріляли будівлю, звідки по них працювали два снайпери противника. 






Сообщает: http://patrioty.org.ua/


Обшукавши тіла, документів не знайшли, проте натрапили на ліки, яких раніше не бачили. Про це написав у своєму Facebook ЗСУ Ігор Грег, інформують Патріоти України.

Грег повідомив, що основну частину втрат ВСУ в Луганській області несуть через снайперів бойовиків. Тому його група отримала вузьконаправлене завдання на їх ліквідацію.

"Разведка доложила откуда бьёт.....заняли 3 позиции...3 "плётки" по паре Укро-Американцев к каждой, и как только дыровская мразь засветилась, ударили с трёх сторон, 50м калибром лупили так, что стены дома, где они засели, крошились, как печенье........там живого места нет.....с особым остервенением уничтожили...за ребят, погибших вчера", - розповів Грег.

За його словами, після стрілянини українські бійці обшукали будівлю і знайшли там два тіла, одне з яких за ознаками було жіночим. Особи загиблих снайперів їм встановити не вдалося, документів при них не було. "Зачистили дом,защищать там правда было нечего, два тела, вернее то что от них осталось, снайпер была самка, особу установить не удалось, ни жетонов, ни документов не было" - повідомив боєць.

Також боєць уточнив, що біля снайперки знайшли дивні медпрепарати:"У снайперши был полный рюкзак медикаментов,все очень странные,забрали,передадим кому надо,один препарат очень странный,не характерный для военных", - повідомив Грег.