четвер, червня 9

Путіна треба змусити вивести війська з Донбасу - Парубій

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що українська влада повинна змусити Путіна вивести російські війська з території Донбасу.
Про це він сказав на брифінгу в Раді, новину передає «Преса України». Сообщает http://uapress.info/

«Ми повинні розробляти всі механізми, щоб примусити Путіна прибрати російські війська з української території, примусити вивести озброєних бойовиків, які прийшли з Росії. Коли ми закриємо кордон, коли на території нашої України не буде російський військ, я думаю, ми зможемо швидко і ефективно впоратися з терористичними групами, що знаходяться на території нашої країни... 

Я думаю, такий спосіб буде найкращим для діалогу з тими людьми, які розпалили цю війну, які стали вбивцями і дітей, і цивільних осіб, і які, власне, і безпосередньо винні в агресії, розпочатої Росією», - заявив Парубій.

Раніше ми повідомляли, що народний депутат та українська льотчиця Надія Савченко відвідавши прифронтові райони Донбасу заявила, що побачила можливий початок дуже жорстокої війни.

Нагадаємо, що секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов допустив можливість початку повномасштабних бойових дій на сході України.