пʼятницю, червня 10

ВЖЕ СКОРО: Гучні шокуючі пророцтва екстрасенсів коли закінчиться війна на Україні

Хоча більшість людей скептично ставиться до дар яснобачення, в історії зафіксовано кілька сотень правдивих пророцтв про те, що станеться в майбутньому. Взяти, наприклад, історію французької ясновидиці, яка сказала, що легендарного французького полководця Наполеона чекає ганебна поразка у війні зі слов’янами, або майже фантастичні розповіді про віщого Олега.
В той або інший час до екстрасенсів (а в старі часи – до оракулам) зверталися практично всі політичні лідери і публічні особистості, а сьогодні весь світ із завмиранням серця чекає передбачення, коли закінчиться війна в Донбасі 2016. Сообщает http://good-news.in.ua/

Пророцтво екстрасенсів коли закінчиться війна на Україні 2016

Якщо говорити правдиво, то будь-яка людина йде за допомогою до екстрасенсів не тоді, коли у нього все виходить, а після ситуацій, під час яких життя міняється до гіршого. Природно, людина, яка хоче «зазирнути в майбутнє» очікує, що все закінчиться добре, і українців можна зрозуміти, адже коли в тебе в країні вже навіть не один місяць проходить війна, яка руйнує будинки і забирає життя людей, дуже хочеться мати підтверджені дані про те, що все скоро закінчиться, однак пророкування екстрасенсів поки нікого не радують.

«Зірки стали в ряд»
У часи, коли ні про війну, ні про яке майдані ніхто навіть не чув, один з найбільш відомих астрологів РФ – Павло Глоба сказав, що небесні світила вишикувалися в один «несприятливий ряд», так що Україну чекають нелегкі часи. По зіркам він зміг визначити те, що в державі відбудеться розкол на кілька структур, які захочуть відокремитися від решти території, а всі ці події будуть супроводжуватися військовими діями. Крім того, він передбачив те, що Крим повернеться в Росію, а країна буде переживати затяжна економічна криза, яка закінчиться нескоро.

Слова Павла Глоби підтвердив ще один російський астролог – Левін Михайло, який по сонцю визначив, що смутні часи для українців закінчаться тільки в 2080 році. Відразу треба заспокоїти людей тим, що до цього часу не буде тривати війна на Україні, останні новини доводять те, що вона потроху вщухає, але сильної влади, яка зможе привести все в порядок, народ не побачить ще, як мінімум, десять років.

Передбачення Джулії Ванг про майбутнє України
Джулія Ванг — це дивовижна жінка з пронизливим поглядом, яка стала переможцем програми «Битви екстрасенсів» в 2014 році, не любить робити прогнози на публіку, проте ситуація, яка сьогодні відбувається на території України, навіть її не становить байдужою. Вона каже, що в 2016 році існує загроза ядерної атаки, спрямованої на міста, де зараз відбуваються військові дії, а також про те, що на початку року «російська армія» звільнить територію Донбасу, отже, говорячи про те, чи закінчиться війна на Україні в 2016 році, вона говорить, що, швидше за все, це станеться, при цьому самопроголошені республіки отримають особливий статус. Але залишаться у складі країни.

Джулія Ванг: в 2016 році існує загроза ядерної атаки, спрямованої на міста, де зараз відбуваються військові дії

Що говорила Ванга?
Ванга (сліпа болгарська ясновидиця), яка прожила більшу частину свого життя сліпий, другим зором бачила більше, ніж люди, які знаходяться в самому епіцентрі подій. Якщо вірити її прогнозам, то питання про те, чи буде війна Росія-Україна, нікого хвилювати не повинен, адже на 2016 рік вона пророкувала світу початок наступної світової війни. Її бачення не завжди були точними, однак те, що сьогодні відбувається на сході України, можна вважати «початком цієї події», адже в розвитку конфлікту беруть участь кілька європейських країн і захід, а страждає від цього український народ. На тлі всього цього, ясновидиця все-таки вважала, що після закінчення війни, країна зможе відновитися. Шлях це станеться нескоро, але своєї самостійності вона не втратить.


Що кажуть афонські ченці?
Афонські ченці – це відлюдники, які ведуть своє існування поблизу гори Афон (Греція), яка знаходиться під заступництвом одного з святих, щодня моляться і роблять припущення, чим закінчиться війна на Україні. Вони кажуть, що хоча українці сьогодні і переживає певні труднощі, у його коренях живе православ’я, яке допоможе їм впоратися з усіма, що випали на їх частку труднощами. Дата закінчення конфлікту, на жаль, не відома, але ченці вважають, що важкий період закінчиться тим, що на місці старого буде побудовано нову державу, яка стане набагато самостійнішими, і з його силою стануть вважатися.

Ходять легенди, що в цьому святому місці побував Віктор Янукович (ще до свого правління) і ченці побачили багато знаків, що вказують на те, то його влада довго не триватиме. Більше того, вони порадили йому не йти проти своєї долі і залишити місце президента комусь іншому, але він їх не послухався, що (згідно думку деяких експертів) і стало причиною розвитку війни. Афонські ченці радять звернутися до молитов (щоб пробудити «православні сили), так як вони вважають, що тільки це допоможе уникнути ще більшої біди, якщо цього не відбудеться, то про доглоданном світі поки навіть мріяти не доведеться.

Найбільш песимістичні прогнози про закінчення війни в Україні
Один з найбільш відомих екстрасенсів сучасності – Сергій Шевцов, обговорюючи те, коли закінчиться війна 2016, стверджує, що українці зможуть побачити мирне небо над головою тільки в 2019 році, а пояснює він це тим, що планета Уран (ще в давнину люди знали, що вона відповідає за військові дії) буде знаходитися в сузір’ї Овна, що представляє собою дуже агресивну комбінацію.

Представник євангелістської церкви побачив сон, де було представлено повне руйнування міст на сході України, яке, судячи з усього, відбудеться під час боротьби між Ізраїлем і Росією. Але озираючись на останні події, можна припустити, що це неправда, адже ці дві країни досить мирно один до одного ставляться, а ось з приводу руйнування міст, це може і правда, тільки руйнувати їх не росіяни, а сама українська влада, котра воює проти своїх же людей.

Пророцтво екстрасенсів коли закінчиться війна на Україні 2016

Що стосується прогнозів інших екстрасенсів про те, коли закінчиться війна в Україні, один із відомих учасників передачі про екстрасенсів – Назар Лебедяк, ще два роки тому говорив про те, що військові дії будуть закінчені після того, як ворогуючі між собою сторони підпишуть мирну угоду (мабуть, він мав на увазі «Мінські домовленістю»). Однак, якщо де-юро – це і відбулося, то де-факто – немає. Ще один учасник цього шоу – Хаял Алекперов говорить, що він дуже бажає миру українцям, але не впевнений, то в найближчому майбутньому вони його отримають. Коли військові дії тільки починалися, він побачив два бачення, в одному з яких пророк тримав у руках землю й плакав великими сльозами, а в іншому – він тримав український прапор, який пожирав вогонь. Природно, це свідчить про те, що конфлікти будуть продовжуватися, а дата їх закінчення екстрасенса поки невідома.

Про те, коли закінчиться війна в Україні 2016 екстрасенси, відео можна знайти в мережі, хоча і говорять досить багато, але визначити правдивість їх слів, на жаль, неможливо. Одні медіуми пророкують народу швидке звільнення від усіх бід, інші кажуть, що всі сьогоднішні події являють собою лише початок проблем, але так як більшість екстрасенсів вважає, що військові дії в 2016 все-таки закінчаться, то люди схильні їм вірити, навіть не звертаючи уваги на те, що відновлення держави буде тривати ще дуже довго.

Відповідно до одного з останніх прогнозів Андрія Дондукова (шамана тувинської віри), сьогодні українці переживають початок страшних подій, які ще чекаю їх в майбутньому, адже він говорить, що закінчаться військові дії в східній частині країни, де сьогодні знаходиться епіцентр усіх подій, а на території Криму, адже саме про нього все почалося. Шаман вважає, що країна знаходиться на перетині двох різних світів (нічого паранормального в цьому твердженні немає, просто він вважає, що через її територію ведуть боротьбу дві держави – захід і Росія), і вона стане «полем битви». Хто переможе в цій боротьбі – не відомо, але шаман вважає, що незабаром на землю прийде спаситель», який принесе з собою мир. Слова шамана підтверджує одна з відомих українських відьом (Тарасюк Ольга), яка стверджує, цей у поточному році в державі з’явиться надзвичайно сильний лідер (бачення говорять про те, що це буде жінка), який зможе відродити все те, що було зруйновано і зупинити пролиття крові.

Багато екстрасенси закликають людей до того, щоб вони подивилися на своє життя з боку, адже, по суті, в тому, що сьогодні переживає кожен житель східної України, багато в чому винен народ. Щоб зрозуміти, коли закінчиться війна на Україні 2016 потрібно проаналізувати свої вчинки, зрозуміти, за що народ піддався такому випробуванню, і спробувати виправити свої помилки.