середу, червня 8

ЗМІ мовчать. Бунт в залі суду. Мусора побили патріотів



Поки провладні ЗМІ смокчуть в різних позах тему Савченко, соціальні мережі вибухнули інформацією про ганебне «кривосуддя» Солом'янського райсуду Києва.







Сообщает: http://newspravda.com/


Зараз важко зрозуміти, що відбувалося і що стало детонатором вибуху, бо напревеликий жаль, репортера «Правдивих Новин» не було на місці подій, а коментарі у соцмережах дуже емоційні, але малоінформативні. Наскільки вдається зрозуміти, так званий «суд» продовжив на 2 місяці термін перебування під вартою молодим політв'язням. Можливо, присутні виявили неповагу до ганебного судилища. Після чого поліцайські недолюдки почали бити усіх присутніх в залі, в тому числі жінок і дівчат.

Патріоти, які були присутніми у Солом'янському Районному Суді м.Києва, прямо з місця подій написали у Фейсбуці  таке: «Яке … правосуддя??! Беркутня побила усіх, хто був на судовому засіданні у Заверухи, Романюка і Кошелюка!!! Усіх!! Троє затриманих!!! І все через те, що люди вимагали справедливого рішення для політв'язнів! Замість того їм знову продовжили термін тримання під вартою до липня!  Беркутівці побили Романюка, Кошелюка,‬ ‪Заверуху‬ і витягли за руки/ноги/волосся із клітки!!!»

Декількох активістів було затримано. Достовірно відомо, що у поліцайській комендатурі їм не дозволяють говорити по телефону. Активісти повідомляють, що мусора нікого не впускають до поліцайської комендатури за адресою пр. Повітрофлотський, 49. Люди підтягуються. Можливо, ми спостерігаємо за початком «Врадіївки по-київськи».

Як повідомив активіст Богдан Тицький на своїй сторінці у Фейсбуці під поліцайською комендатурою Солом'янського району знову відбулася бійка: «З Солом'янського РУВС випустили всіх активістів». До цього він також повідомляв, що поліцаї брехали, буцімто ніхто не побитий і лікарі оглянули затриманих. Лікарі ж запевнили, що до затриманих їх просто не допустили і про їх стан вони не знають.