пʼятницю, червня 24

Затриманий п'ятий "беркутівець" за побиття активістів Майдану

Затриманий - діючий співробітник територіального підрозділу поліції.
Слідчі Генпрокуратури України затримали колишнього співробітника батальйону міліції особливого призначення "Беркут" ГУ МВС України в Харківській області, який підозрюється в побитті двох активістів у 2014 році.  

Про це повідомляє прес-служба ГПУ. Сообщает http://povnatorba.blogspot.com/

Як зазначено, затриманий - діючий співробітник територіального підрозділу поліції. Він підозрюється в нанесенні 21 січня 2014 року середньої тяжкості тілесних ушкоджень двом учасникам акцій протесту на даху колонади стадіону "Динамо" на перехресті вул. Грушевського і Паркової дороги в Києві.

У той же час генеральний прокурор України Юрій Луценко написав у Facebook, що всього перед судом у справі Майдану представлені вже 19 осіб, стосовно 13 закінчується досудове слідство, 36 - у розшуку".

Лариса Сарган
4 години тому
Рано чи пізно ми дістанемо всіх. Не лише вбивць Небесної сотні, але й тих, хто вбивав та калічив людей на Груші, починаючи з убивці Нігояна. Впевнена, працівникам МВС, які допоможуть знайти вбивць - це зарахується.
Офіційно:
23.06.2016 слідчими Генеральної прокуратури України затримано колишнього співробітника батальйону міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Харківській області (на даний час діючий працівник територіального підрозділу поліції), який підозрюється у заподіянні 21 січня 2014 року середньої тяжкості тілесних ушкоджень двом учасникам акцій протесту на даху колонади стадіону «Динамо», що на перехресті вул. Грушевського та Паркової дороги, у м. Києві.