четвер, червня 23

«Та йдіть Ви нафіг зі своїм Донбасом» - українцям пропонують відмовитись від окупованих територій

На думку російського експерта, саме в такий спосіб Україна зможе повернути території окупованого Донбасу.
Російський журналіст та публіцист Олександр Невзоров заявив, що Україна може повернути окуповані райони Донбасу, якщо на час відмовиться від них,  Сообщает http://patrioty.org.ua/

За словами експерта нині обстановка на Донбасі далека від перемир'я і її продовжують розпалювати представники кримінальних утворень, які захопили українські території.

Журналіст звинувачує українську сторону у тому, що «вони тільки вміють вирішувати питання новобранцями і спробами ці невдалі та невмілі, дуже героїчні, дуже красиві, але абсолютно невмілі».

Олександр Невзоров заявляє - «питання окупації українських територій можна було б вирішити елементарно просто», але для цього треба бути «справжніми гравцями і справжніми авантюристами». Представникам української влади він запропонував альтернативний варіант вирішення ситуації.

«Якби Україна відмовилася і сказала: та йдіть ви нафіг зі своїм Донбасом, так? То, запевняю вас, в ту ж секунду всякий інтерес до Донбасу втратила б і Росія», - пояснив він.

«Як тільки до нього втрачає інтерес Росія (може бути, що вона протягом місяця пару баночок зі старою гречкою надішле в якості гуманітарної допомоги) але все інше припиниться . І через якийсь час цей абсолютно нікому не потрібний Донбас спокійно повертає Україну до себе, вже, загалом, природним чином очищений від усіх тих бандформувань, які його захопили. І всі задоволені» , - резюмував Невзоров.