середу, липня 20

«АЗОВ» ЗРОБИВ ЗАЯВУ ПІСЛЯ ЗАГИБЕЛІ ШЕРЕМЕТА

Цивільний корпус "Азов" висловив співчуття з приводу загибелі журналіста Павла Шеремета в Києві.
У заяві "Азова", яке розміщене на сайті організації, йдеться, Сообщает http://kozak.co.ua/ що Шеремет мав висвітлювати сьогоднішній тарифний марш з шахтарями.

"В умовах інформаційної блокади щодо нашого руху Павло не боявся писати про нас - завдяки йому Інтернет-видання "Українська правда" розпочало серію репортажів про сержантську школу ім.Євгена Коновальця, сьогодні зранку Павло Шеремет мав висвітлювати акцію Азова на підтримку шахтарів.

Ми втратили одного з небагатьох друзів в українській журналістиці. На тлі сірої маси підконтрольних ЗМІ Павло Шеремет був справжнім чоловіком, який не боїться правди, якою б незручною вона не була. 

Сьогодні в Києві проходить об'єднаний марш полку "Азов" і гірників з вимогами переглянути тарифи на комуналку і погасити борги по зарплаті. У цивільному корпусі "Азова" повідомили, що Кабмін готовий прийняти делегацію з п'яти учасників протесту і вислухати вимоги учасників акції протесту.

20 липня вранці в Києві була підірвана машина відомого українського і білоруського журналіста, ведучого радіо "Вести" і одного з керівників сайту "Українська правда" Павла Шеремета. В результаті вибуху Павло загинув.

Павло Шеремет - відомий український і білоруський журналіст, ведучий радіо "Вести" і один з керівників сайту "Українська правда".