четвер, липня 28

У Москві відреагували на слова Трампа про можливість визнання Криму частиною РФ


Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив, що слова кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа про розгляд питання щодо можливості визнати Крим частиною РФ не вплине на відношення до нього з боку Кремля.




Новине передає «Преса України». 

«Це не може змінити ставлення до цього кандидата в президенти США. Робити якісь висновки на підставі передвиборної риторики не представляється можливим. І ми прекрасно знаємо, що кандидати в запалі передвиборної боротьби говорять одне, потім під тягарем відповідальності після вступу на посаду обраного кандидата риторика змінюється, стає більш збалансованою... Ми сподіваємося, вона стане більш конструктивною і направленою на двостороннє співробітництво», - заявив Пєсков.

В свою чергу, глава окупованого Російською Федерацією півострова Крим висловив упевненість, що американці хочуть поліпшити відносини з Росією.
Такий висновок він зробив з промов кандидата в президенти США Дональда Трампа, оскільки той, за словами Аксьонова, говорить тільки те, що подобається його виборцям.