вівторок, липня 12

Тимошенко шокувала непристойно дорогим взуттям зі зміїної шкіри (ФОТО)

 Лідер політичної сили «Батьківщина» та народний депутат Юлія Тимошенко прибула на зустріч виборців у Херсон у дорогих туфлях всесвітньовідомого бренду.
Новину повідомляє «Преса України». Сообщает http://uapress.info/

У Херсоні Тимошенко переконувала людей голосувати за кандидата від «Батьківщини» на проміжних виборах до українського парламенту. На центральній площі Херсона з Тимошенко зустрілися кілька сотень людей.

Справжнє обурення користувачів соціальної мережі викликало дороге взуття Юлії Тимошенко в якому вона виступала перед виборцями. Хтось із журналістів виклав у мережу фото дорогих туфель нардепа. Виявилося, що Леді Ю виступала в дорогих колекційних туфлях від італійського будинку моди Gucci. Саме взуття вироблене із шкіри змії. 

Також херсонські журналісти відзначили, що начебто Тимошенко прилетіла в Херсон чартерним рейсом з Києва. Подорож на літаку GULFSTREAM G200 вартувала майже 40 тисяч американських доларів.

Раніше дизайнерка Айна Гассе розповіла про зміну образу Юлії Володимирівни, про те, як його створювали та чим надихались.

Нагадаємо, що лідер парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко прийшла на пленарне засідання Верховної Ради з новою зачіскою.