суботу, липня 23

Бойовики навмисне спалили бойову машину через конфлікт з командуванням - ГУР

В Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили про конфлікт між бойовиками Донбасу та їхнім керівництвом. За повідомленням ГУР, в результаті конфлікту бойовиками була спалена бойова машина БМ-21 (122-мм РСЗВ «Град»).



Новину передає «Преса України».

«Протягом минулої доби, в зоні проведення Антитерористичної операції на сході України, 6 22 липня ц.р. військовослужбовці 1 реактивної артилерійської батареї реактивного артилерійського дивізіону 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) навмисно спалили бойову машину БМ-21 (122-мм РСЗВ «Град»), таким чином помстившись за невиправдане насилля та крадіжки особистого майна з боку заступника командира дивізіону підполковника КАЧУРИ Ольги Сергіївни (12.05.1970р.н.) та помічника заступника командира з озброєння капітана МЕЛЬНИКА Юрія Борисовича (19.04.1963р.н.)», - повідомила українська розвідка на своїй сторінці в соцмережі.

При цьому зазначається, що Обурення представників незаконних збройних формувань викликало раптове зникнення всіх особистих мобільних телефонів (смартфонів), які командування дивізіону відібрало на тимчасове зберігання під приводом дотримання заходів безпеки, а також розпорядження арештувати, побити і відправити «на яму» тих, хто найбільш активно висловлював припущення щодо причетності командирів до цієї крадіжки.

Нагадаємо, протягом минулої доби, в зоні проведення Антитерористичної операції на сході України, 6 українських бійців отримали поранення. Про це проінформував речник АП з питань АТО Андрій Лисенко в ході брифінгу.