вівторок, серпня 16

Савченко закликала уряд відмовитися від курсу на євроінтеграцію

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко заявила, що офіційному Києву слід відмовитися від курсу на євроінтеграцію і спрямувати зусилля на вирішення внутрішніх проблем економіки і соціальної сфери.


Про це Савченко заявила в одному зі своїх останніх інтерв’ю, новину передає «Преса України». Повідомляє http://www.akcent.info/

«Зараз нам краще не відволікатися на конфлікт з Росією, євроінтеграцію. Нам потрібно виявляти, боротися і лікувати наші внутрішні проблеми», – заявила народний депутат.

Крім цього Савченко також зазначила, що вона є противницею вступу України в Північноатлантичний альянс. На думку української льотчиці, на поточному етапі Україна є недостатньо сильною країною, щоб вступати в НАТО.

Раніше прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте назвав ключову умову, виконавши яку, Україна зможе розраховувати на підпис Нідерландів в угоді про асоціацію Україна-ЄС.

Разом з тим, напередодні глава представництва ЄС в Україні Ян Томбінський запевнив, що Європейський союз не має наміру вносити зміни в текст угоди про асоціацію України і ЄС.