середу, травня 20

Українці,Помирає Боєць ВСУ…Невже так Важко поділитися?!4-ро діточок Благають Вас


ЗРОБІТЬ РЕПОСТ!!!!+В КОМЕНТАРІ…ВСІМ ЩИРО ВДЯЧНІ!!!!

БИВСЯ ЗА УКРАЇНУ – А ТЕПЕР ЗА СВОЄ ЖИТТЯ: У КОМАНДИРА 8-ГО БАТАЛЬЙОНУ “УДА” ВИЯВИЛИ РАК ШЛУНКА – БОЄЦЬ ЗАПИСАВ ЗВЕРНЕННЯ
У 2014-му Андрій Гергерт залишив роботу, чотирьох дітей із дружиною та рушив зі Львова боронити Донбас

Боровся за Україну, тепер бореться за життя. У мешканця Львова, командира 8-го батальйону “Аратта” Української добровольчої армії, виявили злоякісну пухлину шлунка. Нині чоловік має пройти курс хіміотерапії у місті, а продовжить лікування в Австрії, де йому готові зробити операцію. Тамтешня клініка запросила за свої послуги 100 тис. євро.

Лікар львівського онкологічного центру оглядає 42-річного Андрія Гергерта. Його історія розпочалася 2014-го, коли спалахнула війна на Сході країни. Чоловік залишив роботу, чотирьох дітей із дружиною та рушив зі Львова боронити Донбас. Став бійцем, а згодом і командиром 8-го батальйону “Аратта” Української добровольчої армії. Воював поблизу Пісків, Волновахи та Гранітного.

Коли занедужав два місяці тому, повернувся з передової і звернувся до лікарів: “На фронті я вечеряв. Мало з’їв і відчув наповнення в шлунку, і зрозумів, щось не те. Пішов, зробив гастроентероскопію у Львові. Повернувся додому і там діагностувала лікарка, одразу, напевно онкологія. Зробили КТ, біопсію і підтвердили це все. То стресові роки життя, але щоб було так критично я не відчував.

У пацієнта медики діагностували рак шлунку. Перший крок до одужання – чотири курси хіміотерапії.

“Пухлина шлунку, від неї відірвалася клітинка, умовно кажучи, полетіла в інший орган, лімфовузли довкола шлунку і почала там рости. На даному етапі необхідна хіміотерапія і операція на даному етапі є недоречною. Можливо ми будемо її розглядати після закінчення хімії”, – пояснює лікар-онколог Олег Дуда.

З наступного тижня чоловік розпочинає перший курс хіміотерапії у львівському онкоцентрі. Продовжить лікування в одній з австрійських клінік. Свої послуги там оцінили у 100 тис. євро. Багатодітній родині така сума не по кишені.

“Почуваю себе, як хвора людина. Мені зле, я схуднув на 10 кг. Мені важко. В чому рак шлунку підступний – я не можу їсти повноцінно…”, – із сумом каже захисник України.
ЗРОБІТЬ РЕПОСТ!!!!+В КОМЕНТАРІ…ВСІМ ЩИРО ВДЯЧНІ!!!!