суботу, травня 9

Береза : Я точно знаю, коли ми будемо відзначати “День Перемоги”. І він увійде в історію України.


На своїй сторінці в Фейсбук Борислав Береза написав допис. Публікуємо мовою оригіналу. Орфографію та синтаксис збережено :



Я точно знаю, что когда будет уничтожен последний российский оккупант присутвующий на нашей земле, а рашистские войска будут изгнаны за пределы Украины, вот тогда мы будем отмечать “День Победы”. И этот день войдет в историю Украины, как событие, которое станет маркером – гражданин ли ты или нет. Украницы будут его отмечать, манкурты попытаются игнорировать.

Я понимаю, что скоро это не произойдёт. Но я уверен, что этот день наступит. И мы его отпразднуем!

За матеріалами сторінки в Фейсбук Борислава Берези

Підтримайте Акцію по підтримці українських селян та фермерів ! Купуйте та продавайте домашню їжу без посередників ! Щоб дізнатися більше клікніть на цей банер.



Шановні пані та панове, пам’ятайте! Будь-яка інформація, яку Ви, публікуєте з публічним статусом у соціальних мережах є доступною для використання третьою стороною. Особливо коли ви просите допомоги у розголосі, а після цього змінюєте свій пост. Поводьте себе відповідально ! У деяких випадках, залишаємо за собою право у відмові публікації посту.

Усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає. Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Щоб опублікувати пост, чи надіслати зayвaжeння, cкapгу чи пpoпoзицiю, пишіть нам через кoнтaктнy cтopiнкy – Кpaщi блoги – yкpaїнa.