пʼятницю, травня 15

Благаю, не потрібно “ГОДУВАТИ” аптеки! Ця суміш очистить судини, зміцнить імунітет, нормалізує тиск


Часник — це чудовий овоч, який використовується людьми вже багато віків.
Його додають у страви, щоб надати пікантного смаку, аромату. Також часник є основним інгредієнтом в багатьох рецептах народної медицини. І це не дивно, адже він володіє неймовірним переліком корисних властивостей.джерело



Часник — корисний продукт, до складу якого входять вітаміни, мікро- і макроелементи, фітонциди, біофлавоноїди, органічні кислоти, білок, клітковина та інші сполуки, незамінні для життєдіяльності людського організму.
Якщо вживати часник кожен день, знижується ризик розвитку злоякісних новоутворень, гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця й атеросклерозу. Регулярне застосування овочу здатне боротися з дисбактеріозом, інфекційними захворюваннями, глистовими інвазіями, грибковим ураженням слизових оболонок, шкіри та нігтів. Часник виводить шкідливий холестерин з організму й таким чином перешкоджає утворенню холестеринових бляшок.
Настоянка часнику на спирті
1. Настоянка на часнику для чищення судин.
Ретельно очистьте часник перед використанням та обов’язково видаліть серцевину. Вона може неабияк зашкодити шлунково-кишковому тракту. Розчавіть 200 г часнику та помістіть його у скляну банку. Залийте 200 мл спирту та настоюйте протягом 10 днів в темному місці.
10 крапель настоянки потрібно розвести з 5 ст. л. холодного молока. Еліксир потрібно випивати за 20 хвилин до їжі двічі на день. Курс лікування становить 10 днів.
2. Часникова настоянка на червоному вині.
Ця настоянка покращує склад крові, пришвидшує обмін речовин та зміцнює імунітет.
12 зубчиків часнику потрібно розрізати на 4 частини, помістити у скляну посудину та залити 750 мл червоного сухого вина. Потім процідити та вживати часниковий лікер по 1 ч. л. двічі на день перед їжею двічі на день. Курс лікування: 30 днів.
3. Настоянка з лимоном, медом і часником.
6 лимонів потрібно нарізати кубиками та подрібнити 4 головки часнику. Все перемішати з 200 г меду  Подрібни 4 головки часнику. Наріж кубиками 6 лимонів. Змішай все це з 200 г меду. Отриману суміш переклади в трилітрову банку і залий до самого верху теплою кип’яченою водою. Настоювати 4 дні. Вживати за 20 хвилин до сніданку та вечері 1/4 частини склянки.
Як ви використовуєте часник?
Джерело:kenguru.plus