неділю, травня 17

“Незвичні кроки”. Саакашвілі розповів про доручення Зеленського: контролює особисто


Президент Зеленський поставив перед новим главою Нацради реформ Михеїлом Саакашвілі низку завдань, зокрема, щодо удосконалення податкового законодавства та завершення реформи митниці.

Про це Саакашвілі розповів у ході зустрічі керівника Офісу президента Андрія Єрмака з послами G7.джерело



“Михеїл Саакашвілі розповів послам G7 і ЄС про плани Національної ради з реформ. Зокрема, Глава держави поставив завдання вдосконалення податкового законодавства, продовження дерегуляції і завершення реформи митниці. Крім того, серед завдань – координація співпраці з міжнародними організаціями”, – йдеться у повідомленні.

Також Саакашвілі зазначив, що незабаром відбудуться консультації з провідними бізнес-асоціаціями України та буде напрацьована програма Національної ради реформ, яку представлять на затвердження Главі держави.

Нагадаємо, раніше Міхеїл Саакашвілі заявив, що його призначення на високий пост в Україні означає, що президент України Володимир Зеленський дуже рішуче налаштований на радикальні реформи і зміни.

«Факт мого призначення показує, що він готовий йти на незвичайні політичні кроки, проти яких його відмовляють», — прокоментував Михайло Саакашвілі.

Джерело