пʼятницю, травня 8

Лукашенко надягає мундир з незрозумілими погонами, під яким пов'язка на стегнах і намиста - думка


Олександр Лобан пояснив в інтерв'ю виданню «Апостроф» намір Олександра Лукашенка провести в Білорусі парад 9 травня, незважаючи на епідемію коронавируса. За словами білоруського лікаря, раніше 16 років пропрацював в Нідерландах, щоб зрозуміти білоруського лідера, необхідно спершу розібратися, що у нього в голові.повідомляютьhttps://replyua.net



Лобан зазначив, що з цим завданням впорається навіть не кожен психіатр, а він точно не є фахівцем в цій галузі. Можна лише припустити, що Лукашенко хоче показати, як він крутий і сміливий, тоді як всі навколо - труси. Не варто забувати, що запрошення на парад були розіслані всім керівникам колишніх союзних республік.

Разом з тим, влаштовуючи парад на 9 травня, Лукашенко показує Білорусь як якусь дику країну, вождь якої одягається в стегнах пов'язку з страусиного пір'я, і вішає на шию скляні брязкальця. Так, він одягає мундир якогось генералісимуса з незрозумілими погонами, під яким ховаються пов'язка на стегнах і намиста. Тому парад, який планує провести Лукашенко, можна порівняти з ритуальними танцями диких племен. Читайте також: Лобан: Навіть якщо половина населення країни зляже, Лукашенко не введе в Білорусі карантин.