четвер, травня 7

У ГБР заявили, що морякам пройти Керченську протоку можна було і без попадання в полон


Виявляється, українським морякам пройти Керченську протоку можна було і без попадання в полон. Таку гіпотезу висловив товариш Соколов, в.о. глави ГБР, розмірковуючи про справу проти Воронченко, Турчинова і Порошенко. Про це у своєму блозі пише політолог і блогер Андрій Смолій.повідомляютьhttps://replyua.net



Він зазначає, після таких одкровень навряд чи у кого-то ще будуть сумніви, на кого працює ця організація. Це не правоохоронний орган. Це всього лише імітація і профанація роботи правоохоронного органу. Це навіть гірше. Йдеться про машину по фальсифікації справ проти України. Справа не в Воронченко або Порошенко з Турчиновим. Справа в тому, що мова йде про дестабілізацію в Україні, про маргіналізацію армії, внесення повного хаосу в державний лад.

За словами Андрія Смолія, справи ДБР - це справи проти української цілісності і незалежності, а значить проти української держави. Вигоду отримує навіть не ГБР, вигоду отримує Кремль, який так і чекає повної капітуляції з усіх питань. Навіть у тих, хто критично налаштований до минулої влади, виникли підозри, що тут щось не чисто, дуже однобоко розглядаються справи, не кажучи вже про те, що приводом для порушення тієї чи іншої справи стають просто фантастичні, надумані факти. Читайте також - медики отримують захисні костюми від Фонду Порошенка .