ЦІКАВІ ФАКТИ

середу, травня 20

До побачення, корона! У боротьбі з COVID-19 допущена серйозна діагностична помилка


У всьому світі в боротьбі з COVID-19 допущена серйозна діагностична помилка.

Про це на своїй сторінці Юрій Романенко написав в .

Як встановили італійські вчені, виявилося, що страшна хвороба – НЕ пневмонія, і люди вмирають, в більшій мірі, від дифузного тромбозу вен (тромбоз).

У зв’язку з цим протоколи лікування коронавірусних пацієнтів в Італії були терміново змінені. Поряд з антибіотиками, противірусними та протизапальними препаратами стали використовувати і антикоагулянти.

Згідно з інформацією від італійських патологоанатомів, апарати ШВЛ та відділення інтенсивної терапії були не потрібні.

Ніби на підтвердження висновків італійських лікарів, вражаючий випадок задокументовано у США, де ціла сім’я була вилікувана в домашніх умовах. Лікування складалося з трьох таблеток аспірину по 500 мг, розчинених в гарячому напої з підігрітого лимонного соку з медом. На ранок вся сім’я прокинулася, наче у них і не було ніяких симптомів!

Медичний дослідник з Італії: «Завдяки 50 розтинам померлих від COVID-19, патологоанатоми виявили, що це – не зовсім пневмонія, так як вірус не тільки вбиває легеневі клітини, але також провокує ендотеліальний тромбоз судин.

Як і при дифузному тромбозі в кровоносних судинах, в першу чергу вражається легке, тому що воно є найбільш запальним, але є також серцевий напад, інсульт і багато інших тромбоемболічнізахворювання.

Фактично протоколи показали марність одних лише противірусних препаратів без застосування антикоагулянтної і протизапального лікування.

Якби китайці поряд зі звичайним антизапальною лікуванням застосували аспірин, препарати, що розріджують кров (їх зазвичай призначають людям похилого віку для запобігання тромбозів), і вклали б кошти в лікування вдома, то вони врятували б життя багатьох постраждалих по всьому світу без необхідності інтенсивної терапії!

Італійський патологоанатом повідомив також, що в лікарні в Бергамо було проведено 50 розтинів трупів, в Мілані – 20 (тобто італійські серії розтину є найвищими в світі), а в Китаї було розкрито лише 3 померлих.

І ці розтину, здається, повністю підтверджують інформацію, що коронавірус викликає дифузний тромбозом в кровоносних судинах.

«Отже, це – не пневмонія, а тромбоз легенів. Між ними – дуже велика різниця, значить, мова йде про серйозну діагностичної помилку, в результаті якої ми подвоїли кількість місць відновлення в відділеннях інтенсивної терапії, з непотрібними високими витратами ».

Пізніше ми повинні переосмислити ці рентгенівські знімки грудей, які мали багато згустків у венах, які обговорювалися місяць тому, і, незважаючи на це, вони були діагностовані як інтерстиціальна пневмонія.

Фактично, це може повністю відповідати метастатичному тромбозу в кровоносних судинах.

Лікування у відділенні інтенсивної терапії не має сенсу, якщо тромбоемболія не лікується і не вирішується першої. Якщо ми провітрювати легке, в якому кров не тече, це не принесе користі, фактично дев’ять (9) пацієнтів з десяти (10) вмирають.

Тому що проблема серцево-судинна, а не дихальна.

Венозна тромбоемболія, а не пневмонія, як діагностують китайські лікарі, визначає рівень смертності.

Чому утворюються тромби?

Запалення викликає велике пошкодження тканин, це створює середовище, яке сприятиме утворенню згустків, що в свою черги стає причиною колапсу дихальної системи через згортання кровоносних судин і втрати крові в них, оскільки основною проблемою є не вірус, а гіпер-імунна реакція, яка руйнує клітку, в яку проник вірус.

Згідно з численними аналізами і точному розкриттю ряду померлих від цього вірусу, а також виходячи з моделювання поведінки вірусу і його прямого впливу на клітини людини, можна зробити висновок: смерть відбувається через згортання крові.

Фактично, пацієнти з ревматоїдним артритом не повинні були лежати в відділення інтенсивної терапії, так як вони проходять лікування кортикостероїдами, яке є сильним протизапальним засобом.

Це основна причина, чому кількість госпіталізацій в Італії скоротилася і стало виліковним захворюванням в домашніх умовах.

З цим важливим відкриттям можна повернутися до нормального життя. І прийшов час опублікувати ці дані, щоб влада в кожній країні могли провести свій власний аналіз цієї інформації і запобігти більше смертей.