середу, червня 24

ВІДЕО: "Баба Робоча, Як Корабельна Сосна» - Журналісти Записали Спілкування «Слуг народу»



Баба робоча взагалі. Як корабельна сосна

Це майже «як знімає діалоги Тарантіно», тільки краще. У Миколаєві журналісти випадково записали неформальне спілкування «слуг народу» - Авида Арахамія і Олександра Корнієнко. Вийшло душевно. Нижче розшифровка:джерело

К: Алахвердіева - взагалі красуня.

А: Так.

К: Така Піддути. звичайно, чуть-чуть. Тюнінг too much. Загалом баба робоча взагалі. Як корабельна сосна. Вона тут отхуяріт триста зустрічей за чотири місяці. І виграє. Вона така наживо. Енергетика.

А: Енергії багато

К: Ну ти до президента її заведеш, ти побачиш. він підстрибне. викурить все айкоси. Скаже «баба так. баба так ».

отамі !!!

У Миколаєві журналісти зняли неформальне спілкування керівництва «Слуги народу» - Давида Арахамія і Олександра Корнієнко.

Думаючи, що відеокамери вимкнені, Корнієнко заявив Арахамія, що їхній колега по фракції Ірина Аллахвердиева - «баба робоча, як корабельна сосна». І «взагалі красуня».

Наводимо повний діалог лідерів партії влади:

Корнієнко: Алахвердіева - взагалі красуня.

Арахамія: Так.

Корнієнко: Така Піддути. звичайно, чуть-чуть. Чуть-чуть тюнінг, тон too much. Загалом вона баба робоча взагалі. Як корабельна сосна. Вона тут отху * рить триста зустрічей за чотири місяці. І виграє. Вона така наживо. Енергетика.

Арахамія: Енергії багато

Корнієнко: Ну ти до президента її заведеш, ти побачиш. він підстрибне. викурить все айкоси. Скаже: «Баба да. баба так ».
Це Ірина Аллахвердієва, та сама «рабочая баба» яку збираються «тюнінгувати» два лося чи поца Корнієнко і Арахамія!Це Ірина Аллахвердієва, та сама «робоча баба» якові збіраються «тюнінгуваті» два лося чи поца Корнієнко и Арахамія!