середу, червня 10

Саакашвілі прем’єр-міністр України: Так як це людина, яка має чітку програму реформ і успішний досвід їх втілення – Петиція



Глава комітету реформ України і екс-президент Грузії Михайло Ніколозович Саакашвілі готується стати прем’єр-міністром України . 
Про це повідомляє телеграм канал “Жінка з косою” посилаючись на перевірені джерела.джерело



Михайлу Саакашвілі необхідно зараз показати активність і результат на своєму «новому місці», тоді його будуть просувати на пост Прем’єр-міністра. 
Також в кулуарах повідомляють, що конфлікт Шмигаля і Саакашвілі неминучий, але його будуть намагатися не виносити в публічну сферу, а вирішувати кулуарно.

Також паралельно на сайті елекктронних петицій стрімко набирає голоси петиція про Призначення Міхеіла Ніколозовича СААКАШВІЛІ прем’єр-міністром України

Ми, небайдужі громадяни України, в складні для країни часи, пов’язані з поширенням пандемії коронавірусу COVID-19 і в умовах світової фінансової кризи, пропонуємо президенту України, Володимиру Олександровичу Зеленському, висунути кандидатом на пост прем’єр-міністра Саакашвілі Міхеіла Ніколозовича.
Ця людина має чітку програму реформ, план розвитку країни, а найголовніше – успішний досвід боротьби з фінансовою кризою 2008 року.
Цей рік багато в чому буде вирішальним для України і попереду безліч проблем з якими нам доведеться зіткнутися, тому ми хочемо щоб урядом керував професійний, досвідчений, енергійний політик, а саме – Сакашвілі Міхеіл Ніколозович!
Щоб підтримати Міхеіла Ніколозовича на пост Прем’єр Мінстра України натисніть СЮДИ