четвер, червня 25

Омелян: президент в наркотичному угарі шарітся по чатах і тримає все під контролем! Може, все ж аналізи здасте, Олександрович?


Колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян пише на своїй сторінці в соцмережі Facebook, для того, щоб зрозуміти, що ж відбувається в країні потрібно проаналізувати лише останні події. У неділю вибухає будинок. Загинули люди. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль публічно обіцяє кошти, але вони до сих пір не виділені.джерело



На Західній Україні повені, загинули люди, знищено інфраструктуру і десятки будинків. Люди просять хоча б про якусь допомогу, адже втратили все, що наживали на протязі всього життя. Засоби досі не виділені.

Володимир Омелян розповідає, коли він працював в уряді, в таких випадках в той же день проводилося позачергове засідання Кабміну і виділялися кошти з Резервного Фонду. Президент або глава уряду вилітав на місце події і особисто оглядав територію, оперативно приймав рішення, як далі діяти. «Україна, наші дні: Президент в наркотичному угарі шарітся по чатах в вайбере, знімає відео і загрожує водіям. «І тримає все під контролем!». Що він може тримати на контролі, якщо він до цих пір не зрозумів, де він знаходиться? Може, все ж аналізи здасте, Олександрович? », - резюмував Омелян. Читайте також - вперше Зеленський отримав негативний баланс довіри.