пʼятницю, червня 19

“Путін відкрито розповів, що хоче зробити з України. План дуже простий і божевільний”, – Портников


Президент РФ Володимир Путін у своїй гучній статті журналу The National Interest фактично пропонує Заходу новий розділ Європи. У його планах немає місця такій країні, як Україна. Передає: «European Ukraine».
Підтримай нашу сторінку в Facebook.



Президент РФ Володимир Путін озвучив свої плани з приводу України і Європи в гучній статті про Другу світову війну. У чому полягає цей план, роз’яснив журналіст і ведучий Віталій Портников. Свою думку з приводу нової статті президента РФ Портников оприлюднив на особистому каналі в Telegram.

Журналіст звернув увагу на заклик Путіна провести зустріч постійних членів ООН. На думку Портникова, він не випадково прирівняв цю подію до Ялтинської конференції 1945 року, а насправді бажає нового поділу Європи на сфери впливу.
“Росія досі втручається в долі сусідніх країн, провокує конфлікти, вбиває і руйнує. А сама при цьому залишається прикладом деградованого держави і суспільства, карикатурою на” імперію зла “”, – зазначив журналіст.

Популярне : Просто в залі суду! Порошенко сів туди. Семенченко не став мовчати – видав все – тотальна брехня
Незважаючи на це, судячи зі статті, Путін на повному серйозі вірить, що західні демократії повинні “ділити з ним мир”.
“Путіну хочеться”, – запевнив Портников.
Він вважає, що в цих планах Путіна існування України не передбачено.
У своїй статті президент РФ знову дає зрозуміти, що вважає не тільки українців, але білорусів одним з росіянами народом. Разом з тим, на думку Портникова, в статті є плани по розділу України.
Частина, яка входила в Російську імперію до 1917, президент РФ, ймовірно, хоче бачити в складі РФ. Іншим готовий “поділитися” з Заходом.
“Дуже простий план. І божевільний”, – констатував Портников.
Джерело