пʼятницю, червня 12

З’ясувалося, де була перша леді Олена Зеленська перед зараженням COVID-19


Дружина гаранта Конституції України Олена Зеленська перед тим, як у неї підтвердився діагноз коронавірусна інфекція COVID-19, встигла провести кілька офіційних зустрічей.джерело



Крім усього іншого, перша здійснила візит до альтернативного закладу соціального захисту Happy Home, де поспілкувалася з шістьма маленькими вихованцями, а також захід Представництва Дитячого фонду ООН в Україні. Знімки відповідного змісту опубліковані на сторінці дружини президента в Instagram і Facebook і датуються 1 червня поточного року.

Примітно, що на всіх знімках Зеленська була в захисній медичній масці. Втім, судячи з кадрів, вона безпосередньо контактувала з дітьми: брала їх на руки і обіймала.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що перша леді України Олена Зеленська заразилася коронавірусом. Про це вона сама написала на своїй сторінці в соціальній мережі. Зокрема, вона зазначила, що тести на наявність COVID-19 взяли у її чоловіка і дітей, вони виявилися негативними. Тепер, згідно з нормами закону, сам Зеленський на два тижні повинен самоізолюватись. Крім того, відомо, що вже два дні в Україні стрімко зростає кількість заражених коронавірусів.