суботу, липня 4

Наказ: Призначити Міхеїла Ніколозовича Саакашвілі Прем’єр-Міністром України. Ви Підтримуєте Рішення?



Ми, небайдужі громадяни України, в складні для країни часи, в умовах світової фінансової кризи, пропонуємо президенту України, Володимиру Олександровичу Зеленському, висунути кандидатом на пост прем’єр-міністра України Саакашвілі Міхеїла Ніколозович джерело

Цей рік багато в чому буде вирішальним для України і попереду багато проблем з якими нам доведеться зіткнутися, тому ми хочемо щоб урядом керував професійний, досвідчений, енергійний політик, а саме – Саакашвілі Міхеїл Ніколозович! 

Для того що б наша країна почала нормально розвиватися і рухатися вперед а не топтатися на місці і йти назад, звертаємося до Президента Володимиру Зеленському та просимо призначити на посаду прем’єр міністра України Саакашвілі Михайла.

Ця людина має чітку програму реформ, план розвитку країни, а головне – успішний досвід боротьби з фінансовою кризою 2008 року.
У цій людині є надія на те що буде наведений порядок в нашому уряді і воно почне працювати на Україну і її народ а не на інтереси конкретних груп людей

Вважаємо що в цій ситуації потрібно негайно перезавантажити кадрову політику, скасувати закон про люстрацію, призначити уряд національного порятунку, Михайла Саакашвілі.