вівторок, березня 24

Українські військові відбили напад і відтіснили бойовиків в районі Майорська


Бійцям АТО вдалося відтіснити супротивника. Протягом сьогоднішнього дня проросійські бойовики 16 разів обстрілювали бійців АТО і невдало атакували їхні позиції в районі Майорська на Донеччині.
Про це повідомляє прес-центр АТО.
 Найманці сконцентрували вогневі удари на Маріупольському напрямку. "Зі 120 – міліметрових мінометів з 10.35 до 11.20 бойовики били по Широкине, а з 10.50 до 12.10 по наших позиціях поблизу Старомар'ївки.
 Також, під вогонь з мінометів, гранатометів і протитанкових засобів потрапили українські опорні пункти в районі селищ Новоселівка та Миколаївка", - йдеться у повідомленні силовиків. Також бойовики відкривали вогонь на Донецькому напрямку. Зокрема по Авдіївці ворог бив з танків, а Піски та Гранітне обстрілював з мінометів. Натомість на Артемівському напрямку біля селища Майорськ бандформування вступили в бій з нашими військовим.
 Бійці АТО вдалими тактичними діями відтіснили бойовиків від українських позицій. Сили супротивника відкривали вогонь і на Луганському напрямку – вони обстріляли зі стрілецької зброї і мінометів опорний пункт сил АТО поблизу Сокільників. Як повідомлялося раніше, бойовики використовують полонених на будівництві нових укріплень.



 Джерело: http://tsn.ua/