ЦІКАВІ ФАКТИ

суботу, березня 28

У Києві на проспекті Перемоги бійка: летіла цегла, стріляли з пневматики


Біля будівельного майданчика на проспекті Перемоги у Києві виник конфлікт між громадськістю та представниками забудовника. 
Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

Згідно з повідомленням, до медиків звернулося дві людини. Працівники міліції намагаються врегулювати конфлікт. Так, близько 21:50 на спецлінію "102" надійшло два повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги, що до них звернулися два громадянина з тілесними ушкодженнями.
 Зі слів потерпілих, вони отримали ушкодження під час сутички. Один з чоловіків пояснив, що невідомий кинув цеглиною, яка попала йому в голову. Інший розповів, що отримав травму від пневматичної зброї. Потерпілим надають медичну допомогу. За адресою працює слідчо-оперативна група Святошинського райуправління київської міліції.
 Також для урегулювання конфлікту на місце прибули керівництво райдержадміністрації та столичної міліції. Як відомо, 26 березня в Києві затримали небезпечних бандитів озброєних вогнепальною зброєю. Унаслідок стрілянини, яку вони влаштували, чоловік отримав вогнепальне поранення стегна.



Джерело: http://24tv.ua/news/