ЦІКАВІ ФАКТИ

суботу, березня 28

«Бей фашистов»: Стало відомо, що спричинило заворушення на стадіоні в Чорногорії


Росіянам дісталось не просто так. 

Поведінку чорногорських вболівальників під час матчу Чорногорія-Росія спровокував прапор вигаданої республіки. Виявляється, російські вболівальники вивісили на трибунах прапор так званої «Новоросії», повідомляють Патріоти України з посиланням на «Преса України». 

 На вчорашньому матчі кваліфікації Євро-2016 зі збірними Чорногорії та Росії, російські фанати привезли прапори вигаданої Кремлем «республіки Новоросія». Напевно, цей шматок тканини й спровокував агресію місцевих вболівальників. Нагадаємо, що УЄФА заборонила політичні стяги під час футбольних матчів.
 Окрім того, російські фанати ганьбилися ще й тим, що перед початком матчу намагалися спалити прапор Сполучених Штатів Америки. Місцевим правоохоронцям вдалося завадити цьому. Нагадаємо, що вчора зупинена гра між збірними команд з футболу Чорногорії та Росії. Причиною цьому став фаєр, який кинули вболівальники з трибун.
 Все б нічого, але цей фаєр потрапив в голову голкіперу збірної Росії Ігорю Акінфеєву. Арбітр Деніз Айтекин зупинив гру та вивів команди з поля. Раніше повідомлялося, що матч Ліги Європи між київським «Динамо» і французьким «Генгамом» не обійшовся без інцидентів. Так, другий тайм гри був перерваний на сім хвилин у зв’язку з бійкою в секторі вболівальників. Тоді в секторі гостей з’явився прапор так званої «Новоросії».



 Джерело: http://patrioty.org.ua/